Tõnu+Ehasalu” class=”author

Soovitusi koolilõpetajale

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 10/2015
Suurus: 3.2 MB
Leheküljed: 222
ISBN: 5940004040400
Loe veebis:333
Laadige alla raamat:999

>Innustavaid nõuandeid eluks Maya Angeloult, Mark Twainilt, Colin Powellilt, Eleanor Rooseveltilt, Bill Gatesilt ja teistelt kuulsatelt inimestelt. Koolilõpupäev on üks pidulikumaid sündmusi meie elus. See on nii järelemõtlemise kui ka lootusrikkalt tulevikku vaatamise päev. Just siis jagatakse noorele inimesele peale lillede ja kingituste ka innustavaid õpetussõnu, millest too veel aastategi pärast tõeteri leiab. “Soovitusi koolilõpetajale” sisaldab üle 125 tsitaadi nii ajaloost kui ka tänapäeval tuntud kõneosavailt mõtlejailt ja sõnameistritelt – presidentidest filosoofideni ning luuletajatest ärihaideni. Raamat, mille lehekülgedel elutarkust, teadmisi ja oskust mõista maailma jagavad silmapaistvad kirjanikud, mõtlejad ning avaliku elu tegelased, on sobiv kingitus igale koolilõpetajale.
Koostanud Edward Hoffman