Herman+Koch

Õhtusöök

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 1/2017
Suurus: 4.4 MB
Leheküljed: 240
ISBN: 4839504930394
Loe veebis:1006
Laadige alla raamat:333

>Raamatu autor Herman Koch (sünd. 1953) on tuntud telemees, kolumnist ja rahvusvaheliselt menukas proosa­kirjanik. Tema kuues romaan “Õhtusöök” (2009) on ilmunud 37 kee­les­ ja seega enim tõlgitud täna­päeva Hollandi romaan. Selle järgi on lavastatud näidendeid mitmes riigis ning Hollandis on romaani põhjal valminud film. Filmiakadeemia lemmik­laps Cate Blanchett on otsustanud oma lavastaja­debüüdi teha just selle raamatu ainetel. Kui kaugele on valmis minema vanemad, et kaitsta oma last, kes on teinud midagi, mida ei saa õigustada – midagi, mis hävitab tema elu ja võib saata ta mitmeks aastaks vanglasse? Kaugele, on vastus. Peenes restoranis kantakse lugeja lauale palahaaval sünge, kuid põnev perekonnadraama. Aegamööda paljastub, millist hinda tuleb maksta aususe – või vaikimise – eest. See romaan lõikab sügavale. „See raamat tõestab, kui võimas võib olla ilukirjandus meie tänase maailma peegeldamisel …“ – The Economist“