Nancy+Appleton+Ph.+D.;+G.N.Jacobs

Suhkur – magus enesetapp

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 3/2016
Suurus: 2.1 MB
Leheküljed: 200
ISBN: 384859502936434
Loe veebis:111
Laadige alla raamat:1003

>See on ohtlik, sõltuvusttekitav aine, mida võib leida kõikjalt. See ei ole illegaalne. Tegelikult on see saadaval mänguväljakute läheduses, koolides, töökohtadel, kodudes ning puhkuse veetmise kohtades. Seda on praktiliselt kõiges, mida sööme ja joome. Selle valge aine nimi on suhkur. Pikka aega seostati seda vaid hambaaukude ning kaalutõusuga, kuid nüüd ka paljude laastavate terviseprobleemidega, sh. vähi, epilepsia, dementsuse, hüpoglükeemia ja rasvumisega.
Käesoleva raamatu autorid, suhkrusõltuvuse ekspert dr. Nancy Appleton ja terviseajakirjanik G.N.Jacobs, mitte ainult ei paljasta sissesöödava suhkrukoguse tohutuid koguseid, vaid toovad välja ka terviseprobleemide ja magusasöömise vahelise seose. Samuti soovitusi tervislikuks eluks ja retsepte magusaisu taltsutamiseks.

Raamatust „SUHKUR – magus enesetapp“ leiad paljude muude kõrval vastuse ka järgmistele küsimustele:
Kas suhkur mõjutab laste õpisuutlikkust?

Kuidas suhkur toidab vähktõbe?

Kas šokolaad on kasulik?

Kuidas vabaneda suhkrusõltuvusest?