Jonathan+Kellerman

Enesekaitse

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 5/2016
Suurus: 1.2 MB
Leheküljed: 207
ISBN: 384859502936434
Loe veebis:777
Laadige alla raamat:999

>Jonathan Kellerman, üks juhtivaid psühholoogilise põnevusromaani autoreid USA-s, loobus edukast lastepsühholoogi karjäärist ja pühendas end ilukirjandusele. Selles raamatus on dr. Alex Delaware patsiendiks tütarlaps Lucy, kes oli vandekohtunikuks sarimõrvari piinaval protsessil, millest saadud hingelise trauma vahetab välja korduv hirmuunenägu: väike laps on üksi öösel metsas tunnistajaks kummalisele ja valgustkartvale teole. See jutt on põnev … täis pinget ja erutavaid pilguheite inimhinge sügavustesse. Kellermani teoste loetellu kuulub veel üheksa romaani, kus tegutseb Alex Delaware, neist eesti keeles on ilmunud “Võrk”.