Õnne+Kepp

Minemise pidevus ja astumise katkendlikkus

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 5/2016
Suurus: 1.7 MB
Leheküljed: 208
ISBN: 8483938883833
Loe veebis:999
Laadige alla raamat:665

>Kogumiku materjal on ettekannetena esitatud luuletaja ja esseisti Hando Runneli juubelikonverentsil Tallinna Ülikoolis 13. ja 14. novembril 2008. aastal. Vaatluse all oli Hando Runneli looming ja tegevus pea poole sajandi jooksul. Selle trükise kaante vahele jõudis ettekannete põhjaliku läbitöötamise tulemusena üksteist teaduslikku artiklit. Raamat on mõeldud praegusaegsele lugejale, kellest vanem põlvkond meenutab ja elab kaasa möödanikule, nooremad aga, kes osalevad täisverelises XXI sajandi Eesti elus ja kellele läinud kümnendite kirjanduslik-kultuuriline ühisruum on võõram, saavad osa aegadest, milles elasid nende vanemad ja vanavanemad.