Teet+Kamarik

Miriam ja putukad

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 10/2015
Suurus: 3.4 MB
Leheküljed: 232
ISBN: 0900545918294
Loe veebis:1112
Laadige alla raamat:1003

>Väikeste looduseraamatute sari, mis koosneb 6-st raamatust: loomad, linnud, putukad, kalad, puud ja lilled. Igas raamatus on Miriamil ja tema perekonnal väike pildiline seiklus või ettevõtmine, mis seotud raamatu looduse osaga, kus igas raamatus tuuakse väikese lugejani  13 erinevat elukat või taime. Põhirõhk on Eesti looduse tutvustamine 3-7 aastastele lastele. Nii on raamatute keskmes illustratsioonid elukatest ja taimedest koos lühikese kirjeldusega. Välja on toodud kõige iseloomulikumad omadused ja ka põnevad faktid, mis ühte või teist elusolendit iseloomustavad. Ja mida lapsed teadama peaksid. Pildiline pool on kindlasti atraktiivsem ja huvitavam kõige väiksematele lugejatele, teksti osa pakub avastamisrõõmu ka algklasside mudilastele. “Lenda, lenda lepalind!” on igavesti tore hüüda lepatriinule julgustuseks. Aga lepalind pole ainuke putukas, kellega Miriami teed ristuvad. Erinevaid putukaid-mutukaid kohtab nii aasal, metsas kui isegi kodus oma toas. Kuidas tirtsud siristamise hää