Virve+Roost

Toalilled

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 10/2015
Suurus: 1.2 MB
Leheküljed: 225
ISBN: 3425885493990
Loe veebis:111
Laadige alla raamat:999

>Raamatus portreteeritakse nii meil ammu tuntud kui ka alles viimastel aastakümnetel toalilleturule jõudnud liike. Raamatu üldosas leiavad käsitlemist taimede eluks vajalikud keskkonnatingimused, sest nende tundmine on orientiiriks juba toataimede soetamisel. Põhjalikult peatutakse taimede hooldamisel – õpetatakse, kuidas taimede kasvunõudeid praktikas kõige paremini rahuldada. Tutvustatakse taimede paljundamise võimalusi kodustes tingimustes. Juttu on valest hooldamisest tingitud kasvuhäiretest ning levinumatest kahjuritest ja haigustest.