Marguerite+Patten

Toitumissoovitused artriidi leevendamiseks

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 8/2016
Suurus: 3.8 MB
Leheküljed: 206
ISBN: 4839410093862
Loe veebis:555
Laadige alla raamat:333

>Üle 60 hõlpsasti valmistatava roa retsepti ja tõhus õigel toitumisel rajanev koduse ravi plaan, mis muudab teie elu, leevendades osteoartriidist ja reumatoidsest artriidist põhjustatud valu ja põletikku.
Artriidivalu segab normaalset elu ja võib isegi kõige lihtsama ülesande täitmise raskeks teha. Kasutades uusimaid meditsiiniliste uuringute tulemusi, on toitumisekspert Jeannette Ewin ja kokaraamatute autor Marguerite Patten välja nuputanud hulga maitsvate ja lihtsate toitude retsepte, et aidata teil valust vabaneda.