Tiit+Tarlap

Tuleriitade öö

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 10/2016
Suurus: 4.2 MB
Leheküljed: 226
ISBN: 4839410093862
Loe veebis:1006
Laadige alla raamat:555

>Sarja “Sündmuste horisont” 26. raamat. Ühes linnakeses põletatakse nõida. Noh teate ju isegi, olid inimestel kunagi sellised toreda kombed… Nõid karjub, et ühel päeval tuleb Armageddon. Mööduvad sajandid. Vanaisa surmateade toob linna tagasi mehe, kes sealt palju aastaid tagasi lahkus. Juba esimesel õhtul suudab ta relvituks teha kolm politseinikku, kes miskipärast ta maja juures passisid. Üldse tundub, et ega teda väga tagasi ei oodatud. Tegelikult oodati nii vähe, et elu läheb tal kohe üsna kirjuks ja arusaamatuks. Õnneks aga teab mees, mispidi revolver pihus käib. Ja veel neil aastatel, mis mees kõnnumaal veetis, sai ta hüüdnimeks Armageddon…  Muidugi, kõik ei ole üldse nii, nagu esimesel hetkel paistab. Esialgu lihtsalt rivaliteedi ja linnakese üle võimu saavutamise mängu tagant hakkavad aimuma sünged saladused, mis viivad otsapidi lausa kristluse juurteni. Esmapilgul danbraunilik, templirüütleid täis põnevuslugu “Tuleriitade öö” on tegelikult aus ja jõhker raamat, mis kisub halastamatult alasti selliste sajanditega iseenda karikatuuriks muutunud salajaste “missioonide” olemuse.