Shauna+Michaels

Üle tipu

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 10/2016
Suurus: 3.3 MB
Leheküljed: 207
ISBN: 393049332323
Loe veebis:999
Laadige alla raamat:1007

>Pärast lahutust otsustab Leah Taylor kolida väiksesse Sahdy Oaksi linna. Kohalik rahvas ei ole just vaimustuses kahe pojaga üksikemast. Ja Leah’ hullude kommetega väikehagijas ei tee asja sugugi lihtsamaks. Koeral on tekkinud nimelt komme hommikust posti tuua – naabri käest. Taylorite naabriks osutub dr Shane O’Grady, ainus lastearst mitme miili raadiuses. Leah taipab, et ta ei saa sellest mehest igavesti eemale hoida. Peagi avanebki tal võimalus doktorihärraga tutvuda – Leah’ kuueaastane poeg kukub ja dr Shane peab ta kokku lappima. Shane tunneb rõõmu võimalusest armsa ms Tayloriga tuttavaks saada. Nüüd on küsimus ainult selles, kas ta suudab naisele selgeks teha, et neist võivad saada midagi enamat kui head naabrid.