Chris+Wooding

Alaizabel Cray painaja

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 8/2015
Suurus: 1.3 MB
Leheküljed: 204
ISBN: 384859502936434
Loe veebis:777
Laadige alla raamat:1002

>«Alaizabel Cray painaja» on noore inglise autori Chris Woodingi esimene raamat eesti keeles. «Alaizabel» on ühtlasi autori esimene fantaasiaromaan, millega ta eemaldub oma varasematest realistlikest noorsoolugudest, astudes nii temaatiliselt kui stilistiliselt pika sammu edasi. Wooding punub erakordselt mõjuva loo, mis leiab aset Londonis. Linnatänavate sünges rägastikus pesitseb kujuteldamatu õudus. Vernichtungit – sõda – jättis maha rusudes ja kurnatud linna, elanikud on lahinguist räsitud ning kaitsetud kohutava painaja ees… Vana Kvartali tänavatelabürindis luuravad ja varitsevad ennenägematud olendid. Kõveratel tänavatel varitsevad hundid ja sortsid. Kuid peidetud kurjus on hullem neist kõigist. Rikkuse ja ligimesearmastuse maski taga peitub koletu leping sortsisooga, mis ähvardab kogu inimkonna olemasolu. Ning kõige selle südames on kaunis, kaitsetu ja mõistatuslik Alaizabel Cray – võti ülima kurjuse juurde.