Tiia+Konnussaar

Eesti JA Põhjamaad – Eesti KUI Põhjamaa?

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 11/2015
Suurus: 3.0 MB
Leheküljed: 201
ISBN: 58393847474923
Loe veebis:444
Laadige alla raamat:444

>Eesti Vabariigi iseseisvuse taastamisest on möödunud terve inimpõlv.
Millised on nüüd, enam kui veerandsada
aastat hiljem meie unistused ja ideaalid? Kui kaugel me kunagi seatud eesmärgist – saada Põhjala riigiks – täna oleme? Miks on kümned tuhanded eestlased hääletanud jalgadega ning valinud oma elukohaks just mõne Põhjamaa? Mida tuleks teha, et Eesti inimesed oleksid oma kodumaal õnnelikumad?
Kogumikus analüüsivad Põhjala ja Eesti tippteadlased Põhjamaade identiteedi kujunemist ning arutlevad, kas Eesti kuulub või võiks kuuluda Põhjala riikide hulka. Mida kujutab endast paljukõneldud Põhjamaade heaoluühiskonna mudel? Millisesse väärtusruumi kuulub Eesti uuringute põhjal?
Põnevat lugemist ja kaasamõtlemist pakub ka kogumiku teine osa:
arvamuslugude ja fotokonkursi „Eesti JA
Põhjamaad – Eesti KUI Põhjamaa?“ võistlustööd.