Zhuo+Zhao

Tervendav Hiina rahvusköök

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 10/2016
Suurus: 3.0 MB
Leheküljed: 223
ISBN: 384859502936434
Loe veebis:1003
Laadige alla raamat:555

>Mitmekülgne käsiraamat, mis tutvustab hiina toidu ravikunsti. Hiinas ei tehta selget vahet toidul ja meditsiinil – hiinlased teavad, et õiget toitu süües on võimalik ravida paljusid haigusi ja seda, et mitmekülgne, tasakaalustatud toidumenüü on pika ja tervisliku elu võti. Viie tuhande aasta jooksul talletatud ajalooga on hiinlased koostanud toiduabinõude teatmeteose ning muutnud need teadmised maitsvateks toitudeks, mida on lihtne valmistada ja mis on uskumatult tervislikud. Nendel toitudel on vähe ühist roogadega, mida pakutakse hiina restoranides – roogadega, mis on ohverdanud traditsioonilised hiina põhitõed suure rasvasisaldusega läänelikule maitsele. Selle asemel toonitatakse siin raamatus koostisainete looduslikkust, toidu vastavust aastaajale ja õigeid vahekordi.