Tim+Elmore

Lapse kasvatamine juhiks

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 1/2016
Suurus: 3.1 MB
Leheküljed: 244
ISBN: 11234539009453
Loe veebis:555
Laadige alla raamat:222

>Kuidas ma toon lapses välja parima? Mida saan ma teha, et mu lapsed kasutaksid oma potentsiaali maksimaalselt ära? Miks on oluline õhutada lapses juhiomadusi? John Maxwelli protežee, dr Tim Elmore, annab neile ning teistelegi küsimustele vastused raamatus „Lapse kasvatamine juhiks”. Enam kui 3000 tudengi hulgas tehtud uurimus näitab tänapäeva noorte mõttemaailma, et mõista nende soovi muuta maailma ning teha seda omal moel.

Raamat on jagatud neljaks iseseisvaks osaks („Mida te peate teadma”, „Mida nad peavad teadma”, „Millal kasutada võimalust” ja „Kuidas seda edasi anda”). Siit leiate praktilisi näpunäiteid, kuidas ületada põlvkondadevaheline lõhe ning soodustada lapse sisemist kasvamist ja tema iseloomu kujunemist. Tuues välja mitmeid juhi põhiomadusi, oskavad vanemad ning noorsootöötajad märgata õpetlikke hetki ning saavad näpunäiteid iga lapse puhul individuaalse juhendamiskava loomiseks. On ära toodud ka hindamismeetodid, mis aitavad arengut märgata.