Tule, loodus kutsub

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 2/2017
Suurus: 4.5 MB
Leheküljed: 242
ISBN: 4859384012845
Loe veebis:444
Laadige alla raamat:1005

>Tähti ja tähestikku on lihtsam õppida, kui igal tähel on oma nägu ja oma lugu. Tähestikuraamatus “Tule, loodus kutsub” on igal leheküljel üks suur täht, mis on kui omaette kunstiteos. Kõik tähed on meisterdatud erinevatest loodusmaterjalidest (teokarbid, lilled, puulehed, kõrred, käbid, tammetõrud, sammal jms.) ja moodustavad kokku loodustähestiku. Raamatus on palju loodusega seonduvaid lihtsaid sõnu, mis on kirja pandud nii tavatähestikus kui loodustähestikus. Lisaks on seal väike põnev Eesti kontuurkaart, mille pealt on näha, kust kogu raamatus kasutatud loodusmaterjal pärineb.

Tähestikuraamat sobib nii neile, kes alles õpivad tähti tundma, neile, kel tähed selged ja käsil veerimine, ning neilegi, kes juba loevad ja tegelevad tähestiku õppimisega.

Kauni kujunduse tõttu sobib hästi ka kinkeraamatuks.