Marc+Levy

Vabaduse lapsed

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 9/2016
Suurus: 1.2 MB
Leheküljed: 229
ISBN: 11234539009453
Loe veebis:222
Laadige alla raamat:888

>… need erakordsed teismelised, kes kannatavad nälja ja hirmu käes, kuid kes keelduvad alla andmast ning kelle naiivsust ja bravuuri, tagasihoidlikkust ja kangelaslikkust Marc Levy nii hästi edasi annab, lihtsalt ei saa kedagi külmaks jätta. Ütle neile, Jeannot, ütle neile minu poolt edasi, et nad kõigest sellest oma sõnadega, oma ajastu sõnadega jutustaksid. Minu sõnad pole muud, kui segu minu maa aktsentidest, verest, mis on mu suus ja kätel.

„Vabaduse lapsed” on prantsuse menukirjaniku Marc Levy seitsmes romaan. Marc Levy raamatuid on tõlgitud 38 keelde.