Kristo+Käo

Kitarrikool.ee kiirkursus

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 12/2015
Suurus: 1.6 MB
Leheküljed: 238
ISBN: 384859502936434
Loe veebis:444
Laadige alla raamat:1003

>DVD ja raamatu autor, Kitarrikool.eu asutaja, Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia kitarriõppejõud KRISTO KÄO:

Olen viimasel 10-l aastal õpetanud kitarri umbes paarile tuhandele inimesele paljudes muusika-koolides, samuti kitarrilaagrites, töötubades ja viimastel astatel ka Eesti Muusikaakadeemias, kuid minu seni kõige põnevam töökoht on Kitarrikooli projekti juures, kus õpetan inimesi muuhulgas ka internetikoolis.

Ka see õppematerjal on seotud Kitarrikooli netikooliga sel moel, et plaadi omanikule on tagasiside neti kaudu tasuta – salvesta oma harjutused ja õpetaja kuulab need üle! See võimalus on seni toetanud paljusid kitarriõppijaid.

Muuseas, mul on seni kõige positiivsemad kogemused muusika õpetamisest just nende inimestega, kes pilli oma lõbuks ja vabatahtlikult õpivad. Põhjus on lihtne – kui muusika on sinu jaoks hobi, ei muretse sa selle pärast ülearu ja tunned end pilli mängides mõnusalt. Samuti annab see, kui tahtmine tuleb sinu enda seest, õppimisele kõvasti hoogu juurde. Õnneks on kitarr selline pill, mille mängimine keskmisel tasemel ei käi kellelegi üle jõu ja kõik oleneb lõpuks vaid tahtmisest.

Kitarrikooli Kiirkursus jätab välja peaaegu kogu teooria, mis oleks vajalik, et kõigest põhjalikult aru saada. Ma olen rääkinud paljude kitarrihuvilistega, kes kasutavad õppimisel mõnd õpikut ning kui nad ei saa mõnest asjast aru, siis on nad veidi mures ja ei saa õppimisega edasi minna. Ma ei taha mingil juhul öelda, et see, mida kitarri-õpikutes kirjutatakse, oleks vale või ülearune – vastupidi, kogu info on enamasti tõele päris lähedal, kuid selleks, et tohutult suures infohulgas orienteeruda, vajaksid sa kogenud kitarriõpetaja abi, et saada teada, mis on sinu jaoks hetkel oluline ja mitte.
Nii et kui tahad teada, MIKS asjad muusikas nii või teisiti on, soovitan sul tutvuda Kitarrikooli esimese õppe- raamatuga “Kitarrikool – võti praktilise kitarrimängu maailma” või kui sa tahad harmooniast veel rohkem teada, siis “Eesti rahvaviisid kitarrile”.