Ville+Sonn

Võõras Ameerikas

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 6/2016
Suurus: 2.9 MB
Leheküljed: 225
ISBN: 58393847474923
Loe veebis:444
Laadige alla raamat:444

>Kaheksa peatükki tõsielujutte ja referaate. Esimene peatükk käsitleb autori poliitilist aktiivsust Eesti Vabriigi taasiseseisvumise algaastatel, sealhulgas KGB-avaldust 1992, NATO sõjaluure aktsioone Pihkva suunal 1998, aga ka vabaduse (sõnavabaduse), eesti rahvusluse ja eesti ühiskonna poliitilise psühholoogia küsimusi. Samuti mõtteid jumalast, aga samuti ka kunstilisest loomingust ja selle (muusika) nautimisest.

Autor tunneb ennast Eesti Vabariigis diskrimineerituna, mis muuhulgas avaldub võimetele ja haridusele vastava töö mitte saamisega oma isamaal. Sestap on autor pidanud viimase 16 aasta vältel tegema rasket musta tööd, sealhulgas illegaalselt välismaal. Raamat sisaldabki tõsielujutte eestlaste illegaalsest tööst Rootsis, USA-s, Venemaal, aga ka vaeste ja töötute elust Lõuna-Eestis.

Raamatu lõpuosas on kaks referaati: spordist – “Jalgpallikultuurist”, ja ajaloost – “Vaim ja võim” (Venemaa keisrinna Katariina II elutööst).