Lynn+Erickson

Abikaasa ja armuke

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 2/2016
Suurus: 2.6 MB
Leheküljed: 212
ISBN: 58393847474923
Loe veebis:1004
Laadige alla raamat:444

>Kaheteistkümne aasta eest mõisteti üks mees süüdi tõusva ortopeed-kirurgi kauni naise mõrvas.
Nüüd on ilmsiks tulnud uued asitõendid, mis sunnivad ringkonnaprokuröri süüdimõistetut vabastama ja vahistama ohvri abikaasat dr Thomas Innes´i. Keegi pole viimasest asjade pöördest rohkem vapustatud ega marus kui dr Innes´i uus naine. Ringkonnaprokuröri abi Julia Innes.
Endine mõrvauurija Cameron Lazlo on samuti Innes´i vahistamisest hämmingus. Juhtumit uurinud politseinikuna polnud tal kahtlustki, et oli õige mehe kinni nabinud. Nii et teda ei pea kaua veenma Juliaga ühte meeskonda astuma, kuigi naine on tark ja piisavalt seksikas, et tähelepanu hajutada. Aga mida lähemale nad jõuavad tõele, seda riskantsemaks läheb nende tegevus, kuni usaldada pole kedagi peale teineteise…