Joseph+Smith+Fletcher

Salaseltsi jälil

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 6/2016
Suurus: 4.2 MB
Leheküljed: 240
ISBN: 4839504930394
Loe veebis:1005
Laadige alla raamat:111

>Joseph Smith Fletcher kirjutas ligi kakssada kriminaalromaani. Väärib imetlust tema süvenemisvõime erinevatesse ainevaldkondadesse teemade otsingul. Erakordne kujutlusvõime aitas tal välja mõelda üha uusi süžeesid ja luua kordumatuid tegelaskujusid. Fletcheri romaanid on igihaljad just nagu teistegi põnevuskirjanduse klassikute Conan Doyle’i, Agatha Christie’ ja Rex Stouti teosed, mida ikka ja jälle välja antakse ja filmitakse.
„Salaseltsi jälil” algab hindamatu kunstiväärtuste mõistatuslikust kadumisest turvalistest hoiupaikadest. Osavatele vargustele lisanduvad julmad mõrvad. Uurijate tööd raskendab asjaolu, et nad peavad tegutsema saladuskatte all, sest ootamatult langeb kahtlus mitmele tuntud ja lugupeetud inimesele, kelle positsioon ühiskonnas välistab nende seotuse allilmaga.