Richard+W.+Sonnenfeldt

Ma olin Nürnbergis

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 8/2016
Suurus: 5.0 MB
Leheküljed: 232
ISBN: 4394857339010
Loe veebis:777
Laadige alla raamat:999

>Richard W. Sonnenfeldt on ainus veel elus olev inimene, kes on pärast sõda vestelnud kõrgeimate natsikurjategijate Göringi, Speeri, von Ribbentropi, Streicheri ja teistega. Tollal 22-aastane kakskeelne reamees võeti oma üksusest tõlgiks ning temast sai 1945. aastal toimunud Nürnbergi sõjakuritegude protsessil Ameerika süüdistusmeeskonna peatõlk ja ülekuulaja.

Sonnenfeldt veetis tunde, küsitledes Hitleri käsilasi ja pitsitades koonduslaagrite ülemaid.

Käesolevas raamatus pakub Sonnenfeldt võimaluse heita uus pilk nende kõige kurikuulsamate meeste mõtetesse ja holokausti tekkepõhjustesse ning arengusse. “Ma olin Nürnbergis” on enamat kui memuaarid ühest tõeliselt vapustavast elust – see on ainulaadne ajalooline dokument, mis manitseb
lugejat: “Ära unusta kunagi.”