Eesti+Pank

Eesti Vabariigi rahad 19922002

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 7/2015
Suurus: 3.5 MB
Leheküljed: 205
ISBN: 11234539009453
Loe veebis:999
Laadige alla raamat:222

>Tänavu möödub kümme aastat 1992. aasta juunis läbi viidud rahareformist. Selles raamatus on antud lühiülevaade kõigist Eesti rahadest, mis on olnud käibel alates sellest ajast. Esitatud on ka andmed kõigi kümne aasta jooksul vermitud väärismetallist meenemüntide kohta, mis on hinnalisemad kui nende nominaalväärtus ja mida seepärast ringluses ei kohta. Samuti on juttu sellest, kuidas Eesti nüüdisaegsed rahad on valminud, mida neil on kujutatud, kes need rahad on kujundanud ning trükkinud või verminud. Kataloogiosas on ära toodud kõigi selle raamatu ilmumise hetkeks valminud Eesti taasiseseisvusaja müntide ja pangatähtede kujutised ning andmed.
Eesti ja inglise keeles