Bob+Flowerdew

Seltsilistaimed. Maheaedniku käsiraamat

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 3/2016
Suurus: 5.0 MB
Leheküljed: 244
ISBN: 5848594859485
Loe veebis:777
Laadige alla raamat:333

>Seltsilistaimed on põhikultuuriga koos kasvatatavad taimed, mis meelitavad põllule või peenrale kasulikke putukaid, peletavad kahjureid, varustavad mulda toitainetega, toestavad põhikultuuri ja peidavad selle lõhnasignaale. Õigeid taimi koos kasvatades saab aednik läbi ilma enamiku sünteetiliste väetiste, pestitsiidide, lisaainete ja ravimiteta.

Raamatust “Seltsilistaimed” saabki teada, kuidas neid õigeid taimi üksteise kõrvale valida, milliseid koosluseid vältida ning kuidas tekkivaid koosmõjusid aedniku huvides kõige paremini ära kasutada.

Raamat “Seltsilistaimed” annab suurepärase ülevaate erinevate taimede vastastikustest toimetest ja mõjust mullale. Samuti leiab siit soovitusi seltsilistaimede aias ja põllul kasutamiseks, saavutamaks parima taimekasvatusliku tulemuse just taimede endi abil.

Anne Luik,

Maaülikooli professor