Meagan+McKinney

Armastuse varjatud pale

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 12/2016
Suurus: 1.9 MB
Leheküljed: 206
ISBN: 4859384012845
Loe veebis:1003
Laadige alla raamat:777

>Ajalehe esiküljel laiutasid maitsetult värvilised pealkirjad: suurejoonelise Blumi varanduse pärijanna Jacqueline Blum on kadunud ja oletatavasti surnud. Rikka tädi kadumine kutsus Alyn Blum-Jonesis esile vaid kurbust ja kahetsust. Mitte sellepärast, et ta oli kadumisest nii kalgil moel teada saanud, vaid seetõttu, et tal pole enam võimalik tädiga kohtuda. Niikaua kui Alyn mäletas, oli Alyni ema Colette olnud oma jõukast perekonnast võõrdunud. Noore naisena oli ta pärandusest ilma jäetud, sest ta abiellus tolle ilusa kaabakaga, kes jättis naise maha, kui Alyn oli veel väike. Pärast ema surma hakkas Alyn perekonna järele igatsust tundma. Seetõttu oligi ta erutatud, kui tädi kutsus teda Blumfieldi mõisasse külla. Kuid nüüd, vaid paar päeva enne oodatud külaskäiku, oli Jacqueline kadunud ja Alyn otsustab välja uurida, mis on juhtunud.