Darja+Dontsova

Kompott keelatud viljadest

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 8/2016
Suurus: 3.5 MB
Leheküljed: 210
ISBN: 5848594859485
Loe veebis:111
Laadige alla raamat:1006

>Sõbra eest – läbi tule ja vee! Daša Vassiljeva tormab ülepeakaela otsima jultunud naist, kes julges solvata tema sõpra polkovnik Degtjarjovi. Poissmees Aleksandr Mihhailovitš, kinnitab tädike, on abielus ja jättis maha abikaasa, kes poputas ja hellitas teda. Daša on nördinud. Kas tema ei peaks teadma, et Degtjarjov on puhas nagu pisar. Polkovniku nimekaimu süütu otsimine muutub kriminaaljälituseks, mida Dašutka, nagu teada, armastab väga. Asjade käigus selgub, et teine Degtjarjov on endine vang. See vangilaagri donžuan hoiab endiste armukeste sukasääres oma kuritegelikke aardeid. Nüüd on tema armastatud juba eidekesed ja nad tahavad ohtlikust kullast vabaneda, minevikku unustada. Kuidas võiks Daša Vassiljeva sekkumata jätta, kuidas mitte aidata! Ega nad pea siis nooruse patukeste eest igavesti maksma! Neid vabastas probleemidest, aga ise oleks peaaegu elu jätnud. Erajälituse kirglik armastaja osutus liiga kergeusklikuks…