Sonia+Choquette

Küsi oma teejuhtidelt

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 2/2017
Suurus: 3.3 MB
Leheküljed: 201
ISBN: 4839410093862
Loe veebis:1003
Laadige alla raamat:1007

>Teisel Pool on ootamas loendamatu hulk abilisi, keda tuntakse Vaimsete Teejuhtidena, kes on sama erinevad kui teie ellu kuuluvad inimesed ning kel on väga erinevad eesmärgid. Nad ootavad kannatlikult, mil neid märkate ja appi kutsute.
Käesolevas ladusas ja kergesti loetavas raamatus vastab maailmakuulus selgeltnägija Sonia Choquette kõikidele teie küsimustele teejuhtide kohta ning aitab teil ühendust saada omaenda vaimse teejuhiga.
Sonia selgitab: mis vahe on inglitel ja vaimsetel teejuhtidel, kust teie vaimsed teejuhid pärinevad, kui palju teejuhte teil on, kes teie teejuhid on, kuidas nendega igapäevaselt koostööd teha.
Pidage meeles, et teie teejuht soovib teid aidata, seega pöörduge tema poole ja küsige!
Sonia Choquette on maailmakuulus kirjanik, jutuvestja, vibratsioonidega tervendaja ja kuuenda meele vaimne õpetaja. Ta on kirjutanud kaheksa raamatut, sealhulgas “Psüühika päevik” ja “Usaldage oma võnkeid”, samuti loonud mitmeid audioprogramme ja kaardikomplekte. Sonia omandas hariduse Denveri ülikoolis ja Pariisis Sorbonne’is ja tal on doktorikraad metafüüsikas.