PostsovkhoZ 16

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 1/2016
Suurus: 2.6 MB
Leheküljed: 241
ISBN: 5848594859485
Loe veebis:1004
Laadige alla raamat:1010

>2001.-2006. aastani, postsovkhoozi hiilgeajal, leidis Kagu-Eestis aset eksperiment PostsovkhoZ. MoKS, kunstiliste ja sotsiaalsete sekkumiste protsessidest huvitatud organisatsioon, korraldas sümpoosioni leidmaks loovaid vahendeid globaalsete muutuste ja kohalike küsimuste sildamiseks. Selleks kutsus tuumikorganisatsioon kuue aasta vältel, igal augustikuul, kokku ühtekokku üle 150 eri ala loomeinimese, kellele külaruum Mooste ja Rasina alevikus sai avatud mänguväljaks. Vastne raamat dokumenteerib ja peegeldab ürituse jooksul erinevates külaelu kontekstides aset leidnud projektide ja ideede arenguid. Kataloog, esseekogumik ja käsiraamat ühes köites.
Raamatule on kaastöid teinud PostsovkhoZi väisanud kunstnikud, Mari Kartau, Sasa Nabergoj, Kadri Semm ja Hannes Palang, Maarin Ektermann, Maia Möller, John Grzinich ja Evelyn Müürsepp, kaks viimast on ka raamatu toimetajad. Raamatu ja kaane kujundas Dirk Lange. Raamatu väljaandmist on toetanud Eesti Kultuurkapital, Hasartmängumaksu Nõukogu ja Maaelu Edendamise Sihtasutus.

Eesti ja inglise keeles.