Rachel+Bailey

Šantažeeritud pruudi varjatud laps

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 8/2015
Suurus: 3.7 MB
Leheküljed: 242
ISBN: 3425885493990
Loe veebis:1004
Laadige alla raamat:1004

>Nico Jordani maailm varises kokku, kui ta armastatu Beth teda reetis, abielludes tema vennaga. Nüüd, viis aastat hiljem, tahab Nico vastuseid. Kuid see pole veel kõik. Kui ta Bethi uuesti näeb, tärkab temas see meeletu iha, mida ta kord selle naise vastu tundis.

Beth ei unustanud kunagi ainust meest, keda ta eales armastanud oli – ega ka skandaali, mis nende suhet ümbritses. Kuigi nendevaheline külgetõmme on endiselt tugev, teab Beth, et peab mehe lähenemiskatsetele vastu seisma. Sest kui naine annaks kiusatusele järele ja veedaks temaga kas või ainult ühe kirgliku öö, võib paljastuda ta saladus – saladus, mis ohustaks midagi palju enamat kui vaid nende suhet.