Raul+Sulbi

Täheaeg 7. Ingel ja kvantkristall

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 7/2016
Suurus: 3.5 MB
Leheküljed: 233
ISBN: 4839410093862
Loe veebis:999
Laadige alla raamat:1003

>Uues “Täheaja” kogumikus esineb Indrek Hargla jutuga “Ingel ja kvantkristall”, kus avastab virtuaalmaailmu ja hiliskeskaegse Burgundia kunstiajalugu, Veiko Belials viib lugeja antiikmaailma, mida ähvardab katastroof, ingliskeelse ulmeruumi menukirjanikud Jeff Carlson ja Charles Stross löövad üksteist üle tulevikumaailmade pöörase ja fantaasiaküllase kujutamise poolest. Lisaks leiab kogumikust Siim Veskimehe, Taivo Risti ja Marcus Kaasi uued jutud ning kogumiku koostaja Raul Sulbi kriitilise mõtiskluse tänase Eesti ulmekriitika teemal.