Loone+Ots

Kalli kassi klassika

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 2/2017
Suurus: 1.7 MB
Leheküljed: 219
ISBN: 4839504930394
Loe veebis:222
Laadige alla raamat:1010

>Inimkond jaguneb koera- ja kassirahvaks. “Kes see kassi kallistab, selle õue õnnistab”, ütleb eesti vanasõna. Kui palju teavad meie kassiinimesed oma lemmikuid käsitlevatest tekstidest? See raamat pakub kassilikult omapäise valiku häid tekste ja pilte, mis kirjeldavad inimese nõtket sõpra väga erinevate nurkade alt. Müstiline, jumal ja deemon, õnne-ja õnnetusetooja, süleloom ja superkütt – kass pole iial keskpärane. Tema kordumatut isiksust on lisaks rahvapärimusele jäädvustanud hulk kuulsaid kirjanikke.
Kassiklassika on tervikuks sidunud Loone Ots. Väärt värvipiltide üks autor on Eesti parimaid loomakunstnikke Reet Rea-Smyth.