Arthur+Hailey

Kõrged ametikohad

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 3/2016
Suurus: 2.1 MB
Leheküljed: 229
ISBN: 4839504930394
Loe veebis:1006
Laadige alla raamat:888

>Kanada peaministri ja Ameerika Ühendriikide presidendi salaläbirääkimisi, mis on mõlema riigi julgeolekule ülimalt olulise tähtsusega, ohustab Vancouveris aset leidnud kummaline ja pealtnäha tähtsusetu immigratsiooniintsident. Mainitud seigast lähtudes arendab Arthur Hailey tempoka, üha pingelisemaks muutuva loo võimujanulistest, muutliku meelega ahnetest, rikutud ning vagadest meestest – ja nende naistest –, kes määravad ränga kriisi kestel kahe suurriigi saatust. Arthur Hailey on romaanikirjanikuna endas välja arendanud haaravate lugude hoolika ja täpse põimimise oskuse. Tema eelmised romaanid “Lennujaam” ja “Hotell” püsisid pikka aega kogu maailma suurima müügimenuga teoste loetelu tipus.