George+P.+Pelecanos

Kuratlik võlg

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 9/2015
Suurus: 2.0 MB
Leheküljed: 215
ISBN: 3485758493848
Loe veebis:1004
Laadige alla raamat:665

>Uurijatandem Derek Strange ja Terry Quinn, palgatakse otsima neljateistkümneaastast tütarlast, kes on oma eeslinnakodust ära jooksnud. Strange ja Quinn selgitavad erilise vaevata välja, et tütarlaps töötab prostituudina distrikti ühes jõhkramas kandis. Tema kojuviimine osutub märksa vaevalisemaks ülesandeks. Kaks endist politseinikku arvavad, et nad tunnevad tänavamaailma, kuid nad pole ette valmistatud halastamatu narkoärika Worldwide Wilsoni kättemaksuks, kelle territooriumile nad tükivad.
Strange´i ja Quinni päästetöö katkestab jõhker mõrv. Tapetakse väike jalgpallipoiss, kes kuulub Strange´i treenitavasse meeskonda. Mõrtsukate tabamine saab Strange´ile ja Quinnile auküsimuseks, juurdlus viib neid linna kuritegeliku labürindi sügavusse ja ka ohtliku Worldwide Wilsoni juurde.