Greg+Iles

Pöörav ingel

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 1/2016
Suurus: 4.7 MB
Leheküljed: 230
ISBN: 1239584949493
Loe veebis:222
Laadige alla raamat:777

>Kui Mississippi harujõe kaldalt leitakse noore naisõpilase alasti surnukeha, on terve linn vapustatud, kõige enam siiski Penn, kes avastab, et tema parimal sõbral oli tüdrukuga kirglik suhe ja et Drew võib olla süüdi tüdruku mõrvas. Pealtnäha jääb Kate Townsendist mulje kui kõige ebatõenäolisemast mõrvaohvrist. Tubli õpilase ja sportlasena on ta vastu võetud Harvardi ülikooli ning ta on linna lootus ja uhkus. Aga nagu tema koolil ja linnal, nii oli ka Kate’il salaelu, mille kohta tema täisealine armuke teadis väga vähe. Kui Drew palub Pennil end kaitsta, kuuletub Penn sisetunde asemel kohusetundele ja nõustub. Ent juba enne kohtuprotsessi algust kistakse mõlemad mehed vägivalla ja väljapressimise ohtlikku võrku. Drew reageerib sellele süüdlaslikult ja Penn hakkab sõbra motiivides kahtlema ning väljapääsu otsima. Veel ohtlikumaks osutub mustanahaline ringkonnaprokurör Shad Johnson, kes unistab rikkale valgele mehele surmanuhtluse määramisest. Shadi käsul heidetakse Drew trellide taha, politsei lõpetab Kate’i mõrtsuka otsingud ja Penn taipab, et ainult siis, kui ta ise tüdruku tapja üles otsib, saab ta oma sõbra elu päästa.