Siim+Veskimees

Kõver mets

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 9/2016
Suurus: 4.7 MB
Leheküljed: 204
ISBN: 4839410093862
Loe veebis:777
Laadige alla raamat:1005

>Siim Veskimets on avaldanud alates 1999 aastast kümmekond ulmeteksti, mille hulgas on nii lühiromaane kui jutustusi ja lühijutte (viimaste kategoorias tuli 2000. aastal ilmunud “Naeratus aastate tagant” ulmeauhinna Stalker hääletusel teisele kohale).
Romaan “Kõver mets” on sisult X–faililik action, mille põhisündmused leiavad aset Eesti maakolkas, kuhu nõukogude ajal on rajatud ülisalajane sõjaväebaas. Seda ümbritsevad hirmud saavad uut hoogu pärast okupantide lahkumist, sest mahajäetud objekti territooriumil tunduvad tegutsevat tumedad jõud. Kõigest hoolimata hakkab noor peategelane asja uurima.