Anna-Liisa+Valtavaara

Kas alati peab andeks andma?

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 11/2015
Suurus: 4.0 MB
Leheküljed: 238
ISBN: 4394857339010
Loe veebis:777
Laadige alla raamat:888

>KAS ALATI PEAB TEISTELE ANDEKS ANDMA?

KAS MINA SAAN ALATI ANDEKS?

KUIDAS ENDALE ANDEKS ANDA?

Pettumuste, haavamiste, enda ja teiste ebatäiuslikkuse eest elus ei pääse. Haavame üksteist tahtmatult ja tahtlikult. Kui me ei andesta, seovad haavumised meid kibestumise vangiks, rikuvad meie tundemaailma ja kogu elu. Andestamine teistele ja endale, süütundest vabanemine on tihti pikk protsess. See on üks elu raskemaid, kuid tähtsamaid ja vabastavamaid asju.

Anna-Liisa Valtavaara käsitleb andestamise laia teemat mitmekülgselt ja targalt. Raamatus on palju praktilisi näiteid.

Anna-Liisa Valtavaara on teoloog, koolitaja, nõustaja ja hinnatud kõneleja. Ta tegutses aastakümneid Kansan Raamattuseura teenistuses. Ta saab endiselt palju kutseid loenguteks ja seminarideks ka pärast pensionile jäämist aastal 2014. Ta on kirjutanud viis Soomes väga populaarset raamatut, milles käsitletakse ärakasutamist, liigset headust, andestamist, süütunnet ja muretsemist. Eestis on ilmunud raamat “Liiga head” (Allika 2013).