Matthew+Palmer

Akvarellmaal algajale

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 7/2016
Suurus: 3.4 MB
Leheküljed: 211
ISBN: 384859502936434
Loe veebis:333
Laadige alla raamat:555

>Sellest raamatust saate kõik vajalikud teadmised, et akvarellidega maalimise põneva maailmaga tutvust luua. Saate hea ülevaate vajaminevatest töövahenditest, õpite segama värve ning tutvute akvarellitehnikatega.
Tulvil lihtsasti järgitavaid õpetussõnu ja arusaadavaid selgitusi, on see raamat täiuslik abivahend aitamaks algajail maalikunstnikel luua huvitavaid kompositsioone ning mängida valguse ja varjudega. Lisaks saate põhiteadmised joonistamisest – oluline oskus detailirohkete akvarellmaalide loomisel.
Raamat sisaldab kaheteistkümne kauni loodusmaali visandilehti ja sammsammulisi tegemisõpetusi.
Raamatu autor, hinnatud ja kogenud kunstiõpetaja Matthew Palmer on kuulus oma ilusate detailsete maalide ning oskuse poolest õpetada ja inspireerida ka algajaid. Ta on spetsialiseerunud maastike, vaikelude ja loomade maalimisele.