Walter+R.+Brooks

Freddy läheb põhjapoolusele

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 12/2015
Suurus: 1.3 MB
Leheküljed: 202
ISBN: 48483940493849
Loe veebis:1005
Laadige alla raamat:1007

>Freddyl tuli mõte, et loomad tahavad reisida, seepärast hakkas ta Taluõue Reiside presidendiks.
“Muidugi huvitavad iga looma ise asjad,” ütles populaarne siga. “Kuid me võime korraldada partidele ja hanedele ringreisi tiikidel ja jõgedel, hiirtele kahepäevase ekskursiooni juustuvabrikusse ja nii edasi.”
“Mulle isiklikult meeldiks hiirte ekskursiooni juhtida,” naeris kass Jinx. Kompanii üha kasvas ning lõpuks pidid Freddy, Charles, Jinx, prouad Wiggins ja Wogus ning teised lahendama palju probleeme Arktikas, kus nad külastasid jõuluvana.