India+Knight

Kas sa ei tahaks mind?

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 7/2016
Suurus: 3.1 MB
Leheküljed: 238
ISBN: 5940004040400
Loe veebis:555
Laadige alla raamat:777

>Lustakas ja otsekohene lugu, kus seksist juba puudu ei tule. Aga Stella sellest paraku osa ei saa. Peale selle on tal mõningad puudused. Ta on kolmekümnendate vales pooles, üksikema ning tema prantslaslik kuumaverelisus paneb täiskasvanud mehed kahvatama. Pole ka ime, sest kutid, kellega ta kohtamas käib, on kas eemaletõukavalt valgete hammastega solaariumi püsikliendid, kel püksiaugud kummaliselt punnitamas või kiilanevad ja vestlemisvõimetud paksukesed. Neist esimestel on kodus mustast satiinist voodilinad, teistel aga… abikaasad. Mida peaks üks tüdruk ette võtma?
Sisustades aega Londoni poliitiliselt kõige korrektsemas beebikoolis käimise ning oma allüürnik Frankilt lantimisnippide kogumisega, on ta hakanud tõsiselt kahtlema, kas tal eales veel tekib võimalusi kellegagi voodit jagada.