Eerik+Jõks” class=”author

Kuhu lähed, Maarjamaa? Quo vadis Terra Mariana

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 9/2015
Suurus: 2.2 MB
Leheküljed: 241
ISBN: 1239584949493
Loe veebis:1003
Laadige alla raamat:1110

>Kogumiku “Kuhu lähed, Maarjamaa?” eesmärgiks on algatada laiapõhjaline arutelu kirikuelu tulevikust Eestis. Meie keel ja rahvuskultuur, meie laulupeod – kogu meie iseolemise kese pärineb ühemõtteliselt kristlikust traditsioonist. Kuidas suhestub rahvas kristliku traditsiooniga täna ja milleni võib viia sellest traditsioonist kaugenemine või koguni selle hülgamine. Raamatu näol on tegu religioonisotsioloogilise uuringu “Elust, usust ja usuelust” 2015.aasta etapi tulemiga. Kogumikul on 46 autorit – sotsioloogid, kultuuriloolased, ajaloolased, teoloogid ja teised asjatundjad analüüsivad meie maa rahva usuelu erinevaid tahke. Maailm vaevleb muutuste keeristormis. Sellesse on kistud ka Maarjamaa koos oma rahvaga. Nii küsimegi koos autorite ja lugejatega: “Kuhu lähed, Maarjamaa?”.