Edna+O’Brien

Punased toolikesed

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 7/2016
Suurus: 3.0 MB
Leheküljed: 240
ISBN: 384859502936434
Loe veebis:111
Laadige alla raamat:777

>Ühte Iirimaa lääneranniku külla asub elama Vladimir Dragan – imearsti ja seksuaalnõustajana esinev sõjakurjategija Balkanimaadest – ja kogukond satub tema mõju alla. Fidelma McBride, neljakümnendates aastates naine, on elanud üle kaks raseduse katkemist ja kaotanud lootuse oma mehega last saada. Nüüd langeb ta ravitseja lummusse ja jääb temast rasedaks. Romaan kaardistab selle saatusliku ahvatluse tagajärgi, tehes seda kohati lausa valulise intiimsusega. „Punased toolikesed“ on lugu armastusest, kurjuse riugastest ja tohutust vajadusest vastutustunde järele meie vapustatud ja kahjustatud maailmas. Sügavale pimeduse südamesse rändav jutustus on kirjutatud tulihingelise lüürilisuse ja tundlikkusega ning söandab anda mõista, et suure kurjuse järel on võib-olla olemas ka tagasitee lunastusse ja lootusse.