Jane+Moore

Teise ringi klubi

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 8/2016
Suurus: 4.1 MB
Leheküljed: 213
ISBN: 4859384012845
Loe veebis:999
Laadige alla raamat:777

>On Alisoni pulmapäev, hunnitu abikaasa Luca on tema kõrval ja kõik on lihtsalt täiuslik. Täiuslik, kuni Luca esimene naine ilmub kontvõõrana vastuvõtule ja teeb selgeks, et ta ei kao mehe elust mitte kunagi… Vapustatud Alison leiab varsti liitlase Fionas, kes on Teise Ringi klubi asutajaliige ja samuti abikaasa endise naise poolt tüüdatud. Ja siis tutvustatakse Alisoni Juliaga, kelle abikaasa on oma endise naisega jäänud parimaks sõbraks – Julia sügavaks pahameeleks – ja kaua kannatanud Susaniga, kelle elu on ümbritsetud meenutustega tema partneri eelmisest pühakust naisest. Nende naiste jaoks on Teise Ringi klubi varjupaik ja elupäästja: koht, kus toriseda ja keelt peksta ning jagada hirmulugusid meeste ekside viimastest ettevõtmistest. Aga äkki, kuna neil on sama probleem, suudavad nad välja mõelda lahenduse? Kõigel on piir: ammu on aeg, et teised naised ei lepiks teise kohaga…