Nicholas+Davies

William tulevane kuningas

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 11/2015
Suurus: 1.7 MB
Leheküljed: 236
ISBN: 3425885493990
Loe veebis:1002
Laadige alla raamat:888

>Prints William Arthur Philip Louis´le – pikale, heledapäisele noormehele, kes koos küpsuse ja silmapaistvalt hea välimusega on emalt Dianalt pärinud ka sundimatu sarmi ja relvitukstegeva naeratuse – on määratud saada kuningaks. Ta on astunud avalikkuse ette, võites lugematu hulga noorte neidude südameid nii Suurbritannias kui mujal maailmas. Ja mitte üksnes noorte neidude – ka emade, kes tahavad teda kaitsta ja tema eest hoolitseda. Mitte kunagi varem Inglismaa hilisajaloos ei ole troonipärija esile kutsunud sellist osavõtlikkuse, imetluse, kiiduavalduste ja armastuse puhangut. Selles fotodega illustreeritud biograafias uurib kuningakoja asjatundja Nicholas Davies tulevase monarhi keerulist loomust. Davies järgneb prints Williamile alates sünnist Paddingtoni St. Mary haiglas läbi õnneliku lapsepõlve- ja murdeea-aastate kuni tärkava küpsuseni.